Dier in Balans

Cursus op locatie

Een gezellige huiskamer cursus, een cursus op de hondenschool/manege/club of een cursus organiseren in uw regio voor wie maar wil zijn enkele van de vaak voorkomende vragen. Wij komen met plezier een cursus op locatie geven. Om geïnteresseerde beter te kunnen informeren zijn de informatie, voorwaarden en tarieven voor een cursus op locatie op deze pagina samengebracht.

Al onze bestaande cursussen en workshops kunnen doorgaan op locatie binnen België aan onderstaande tarieven en onder onderstaande voorwaarden. Voor cursussen op locatie buiten België zie onderaan deze pagina.

HOE WERKT HET EN WAT KOST HET?

Indien u een cursus op locatie wenst te organiseren dan wordt u aanzien als organisator. De bedoeling is dat u zorgt voor de locatie en dat alles ook via u verloopt.

 • U zorgt voor een geschikte locatie = droge en verwarmde ruimte met een toilet en een mogelijkheid om een lunch te nuttigen.
 • U voorziet drank en lunch of de cursisten brengen dit zelf mee. Deze keuze laten wij over aan de organisator, wij vragen wel dit duidelijk te communiceren aan de deelnemers.
 • Als organisator krijgt u van ons de factuur voor de cursusdag. De inschrijvingen en betalingen van de deelnemers verloopt via u.
 • Als organisator kiest u zelf of u een besloten cursusdag wenst of dat u deze cursusdag ook toegankelijk wenst te maken voor derden. Indien u de cursusdag toegankelijk wenst te maken voor derden dan plaatsen wij de cursus op onze website met uw gegevens voor inschrijving en wordt deze ook opgenomen in onze nieuwsbrief.
 • Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer voldoende vragen kan stellen en problemen kan voorleggen tijdens de cursusdag, zodat iedere deelnemer naar huis kan gaan met de informatie en antwoorden waarvoor hij gekomen is. Daarom vragen wij per cursusdag maximum 10 personen toe te laten. Indien u een cursus wenst te organiseren voor een grotere groep? neem dan contact met ons op voor meer informatie en prijzen.
 • De kostprijs van een cursus op locatie bedraagt 500€ per volledige cursusdag of  300€ per halve dag/avond en wordt gefactureerd aan de organisator. Deze prijs is inclusief onze verplaatsing en een gedrukte syllabus voor iedere deelnemer. Er komen dus geen extra kosten meer bovenop dit bedrag.
 • De deelname prijs voor de deelnemers wordt bepaald door de organisator van de cursusdag. Wat u als organisator aanrekent aan de deelnemers daar bent u vrij in. Als richtprijs geven wij het volgende mee: bij ons betaald een deelnemer 75€ per dag inclusief drank, tussendoortje en uitgebreide syllabus.
 • Wij voorzien voor iedere deelnemer een uitgebreide gedrukte syllabus dat meegenomen mag worden naar huis. Iedere deelnemer krijgt toegang tot het online studentenportaal via onze website waar de meest recente versie van de syllabus kan ingekeken worden. In de loop van 2015 zal het studentenportaal ook voorzien worden van extra informatie en “testen” om te kijken of je de leerstof goed hebt begrepen.
 • Alle deelnemers krijgen onze contactgegevens, wij blijven na het volgen van een cursusdag steeds bereikbaar voor vragen.

RESERVEREN EN BETALEN

Een cursus op locatie reserveren doet u bij voorkeur via mail info@dierinbalans.be. Wanneer wij een datum overeen zijn gekomen krijgt u als organisator van ons een factuur voor uw cursus dat voldaan dient te worden per bankoverschrijving. Uw cursus op locatie is pas definitief na ontvangst van uw betaling binnen de op factuur vermelde betalingstermijn. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u van ons een definitief bevestigingsbericht.

ANNELEREN

Een cursus op locatie kan op ieder moment geannuleerd worden. Wij reken hiervoor onderstaande kosten aan:

 • Meer dan 6 maanden voor cursusdatum = 150€ per cursusdag
 • 6 tot 3 maanden voor cursusdatum = 250€ per cursusdag
 • 3 tot 1 maand voor cursusdatum = 350€
 • Minder dan 1 maand voor cursusdatum = de cursus wordt volledig in rekening gebracht

CURSUS OP MAAT

Naast onze bestaande cursussen kunt u bij ons ook terecht voor cursussen op maat. Indien u hiervoor interesse hebt, kunt u ons contacteren voor een vrijblijvende offerte.

CURSUSSEN BUITEN BELGIË

Ook buiten België kunnen wij een cursus op locatie organiseren. De voorwaarden voor een cursus in het buitenland zijn gelijk aan die voor een cursus in België maar de tarieven kunnen verschillen afhankelijk van de ligging van de locatie. Voor het buitenland dient u dus rekening te houden met bijkomende vervoers- en overnachtingskosten. Hebt u interesse in een cursus op locatie buiten België, kunt u ons contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Copyright © 2015 Dier in Balans. All Rights Reserved